Vi kunne ikke gjort det uten …..

Dype Røtter / Reppe Søndre gårdsbutikk og kafe er et prosjekt som viser kraften samarbeid. En gårdsbutikk og kafé som ligger i utkanten av åkeren, vi bruker masser av råvarer fra gården og kjøper inn råvarer fra en rekke lokale produsenter som ligger innen 50 km fra vårt kafékjøkken. Vi støtter også flyktninger for å gjøre seg klare til lønnet arbeid i Norge, men tilbyr praksisplasseringer som gir reell og kvantifiserbar opplevelse for deltakerne.

Intet av dette ville være mulig uten støtte fra våre finansiere som vi vil takk. Hjertelig takk til: Cultura Gavefond, Torstein Erbos Gavefond, Sparebank SMN, Trondheim Kommune, NAV og Bergesensstifelsen.

Finansieringen din gjorde det mulig for oss å utvikle ideen vår, utvikle kafeen og gårdsbutikkområdet og kjøpe utstyr som vi trengte for å gjøre ideen til virkelighet.