Nyheter fra åkeren, nyheter fra kafeen

Ettersom dagene har blitt grå og litt kule, er det så fint å se sånn farge og mangfold ute på åkeren. Det har vært flott denne uken å jobbe med så mange herlige mennesker – fra Sør -Sudan, Kongo og Syria.

Drivhuset produserer fortsatt så mange tomater, chili og paprika, mens vi har masser av blomkål og blomster klare til å høste.

Vi kommer til å selge blomkål og små blomsterbuketter i Dype Røtter / Reppe Søndre gårdsbutikk og kafé denne søndagen, i tillegg til vårt utvalg av lokale råvarer og kafémeny. Åpent som vanlig kl 11 til kl 14 uansett vær!

Husk også å bestille din grønnsakskasse før kl 21 på mandag for henting fra gårdsbutikken på tirsdag mellom kl 15.30 og kl 18.00., Når vi er åpent for alle varer – egg (Reppe Søndre og Høgaunet gård), melk (Kilnes Gård), ost (Vuku Gård), kafe (Langøra brenneri og Sørlandet Coffee), te (Blad og Blomst og Blinde, Bonde og Babe), mel (Reppe Søndre) ….. og varm brød (Rotvoll Bakeri).

På 14. september forventer vi å høste: Blomkål. Gulrot, tomater, sommerkål, chili, poteter, kepaløk, salatløk, squash, hvitløk, rødbeter, knutekål, brokkoli, bønner og sukkererter.