Det er kaldt ute nå, men i 2021 kjører Dype Røtter middelhavskosthold

Hjertelig takk til det store antallet kunder som fylte ut undersøkelsen vår i slutten av 2020. Vi fikk et stort antall undersøkelser tilbake og lærte mye av svarene deres.

Resultatene fra undersøkelsene viser en klar vei fremover for oss, så vi har mye å gjøre i 2021, her er de viktigste punktene: 

  1. Dype Røtter vil levere grønnsaker fra juni til januar 2022.
  2. Vi vil legge til agurk, tomat, paprika og chili fra drivhuset i tilbudet vårt, og også noen ekstra utendørs dyrkede grønnsaker som hvitløk, romesco, jordskokk og palmkål.
  3. Vi åpner en liten gårdsbutikk og kafé til sommeren på Reppe Søndre Gård, i samarbeid med gården. Dette vil gi flere praksisplasseringer for flyktninger som trenger å forbedre sitt norske språk før de begynner med lønnet arbeid.

Takk til støtten vi fikk fra dere for Dype Røtter gjennom året, og den uformelle tilbakemeldingen vi fikk fra folk – både positive og negative. Vi ønsker å utvikle Dype Røtter til å muliggjøre kulturell integrasjon sammen med en feiring av mangfold og å fremme miljømessig bærekraft – alt dette hjelper oss til å gjøre dette.