Regenerativt landbruk for en levende jord

Nå har det endelig blitt varmt igjen og de første tomatene har dukket opp i drivhuset vårt. Med den nye gruppen jobber vi mye ute i markedshagen etter prinsipper for regenerativ dyrking. Det betyr at vi dyrker på en måte som skal gi grunnlag for mer liv til jorda og binde CO2 mer effektivt enn andre dyrkingsmetoder. Vi bearbeider jorda så lite som mulig og fører organisk materiale tilbake som kompost sammen med tang og aske for å øke jordhelsa. Gjennom vinter og vår dyrket vi tre forskjellige typer grønngjødsel i drivhuset. Vi vil ta hensyn til natures sammenhenger og ønsker å gjøre vårt beste for å ta vare på jorda vår. Alle våre planter er dyrket fra økologisk frø og med skånsomhet.

Vi gleder oss veldig til å høste de første grønnsakene snart og håper at vi kan starte salg den siste uken i mai.