Nyheter fra kafeen. Nyheter fra markedshage

Det begynner å bli travelt for Dype Røtter! Vi har en ny medarbeider som begynner 1. april, men Shannon har allerede begynt på kjøkkenet. Vi har også en ny person på praksis, Tigist kommer fra Etiopia og vi koser oss med å ha henne hos oss i kafeen.

Ute i markshagen begynner ting også – vi har en del småplanter allerede – tomat, chili, paprika, blomkål, brokkoli, salatløk og purreløk. Vi jobber allerede i drivhuset med å få varmet opp og klargjort jorda, og planlegger å ha våre første ‘vårgrønnsakskasser’ klare for kundene fra midten av mai.

Mer informasjon kommer snart!

Kafeen vil fortsatt være åpen hver torsdag og søndag kl 11 til kl 16. Vi serverer virkelig fantastiske lunsjretter og kaker, alt hjemmelaget på kjøkkenet vårt, og bruker over 70 % lokale råvarer. Kom på besøk, lær om Dype Røtter, få en varm velkomst, spis skikkelig god mat.