‘Ground control’ to Major Tom dugnad?!

Med koronavirusrestriksjoner som betyr at deltakerne i flere uker ikke kunne delta på praksis med oss, og den enorme innsatsen som kreves for å gjøre gårdsbutikken og kafeen klar til åpning 5. august, taper vi kampen litt (mye faktisk) med ugresset ute på åkeren. Vi trenger litt ekstra ‘Ground Control’!

To av deltakerne våre, fra Kongo og Sør-Sudan, har tilbudt seg å komme mandag 19. juli fra ferien for å hjelpe til med litt lukking.

Vi sender ut en melding for å spørre om noen vil være med? Vi vil være der kl 9 til kl 15 – kom for det som passer med dagen din – en time eller mer. Fra kl 9 skal vi ta kaffe på (nesten ferdig) kaféterrassen og trene norsk, og vi kommer tilbake dit kl 12 til lunsj. Så du kan hjelpe til med ugresset, få en forhåndsvisning av kafeen og gårdsbutikken …. og også hjelpe oss med norsk! Vi vil tilby rikelig med kaffe og te, også litt frukt og kjeks. kl 10 – 12 og kl 13 – 15 skal vi redde gulrøttene fra ugresset i feltet bak det store grå teltet.

Hvis du vil være med, send meg en sms (Andy 41 31 91 47), så jeg vet hvor mye kaffe jeg skal lage og hvor mange kjeks jeg skal bake!