Første høst, første kunder!

Denne uken har vært en veldig travel uke for Dype Røtter. På mandag hadde vi mye å gjøre, og laget 22 kasser på verkstedet. På tirsdag hadde vi vår første høsting, som inkluderte høsting av 250 baby gulrøtter, 58 rødbeter og mange kilo ny potet! Vi hadde alle grønnsakskasser klar for kl15. Takk til Dype Røtter-teamet for å ha lagt ned så mye hardt arbeid – dagens press satte nyutviklede norskferdigheter på prøve på en positiv måte.

Takk til alle våre første kunder. Vi planlegger nå å høste en gang i uken, med grønnsakskasser klare hver tirsdag ettermiddag (andre tidsluker kan være tilgjengelige). Ta kontakt hver uke innen 15.00 på mandag hvis du ønsker å gjøre en bestilling. Du kan bestille via facebook messenger, via vårt kontaktskjema på nettstedet eller ved å bruke vår e-postadresse som er aross.dyperoetter@posteo.no