«Trøndersk matfestivalen – Et sted nær deg» på Reppe Søndre

Forrige helg var det matfestival på gården andre år på rad. Det var en fantastisk helg med masse besøk og spennende opplevelser for store og små. Fra tur med en staselig hestevogn, til hopping i høyet, omvisning og presentasjon av alle prosjektene på gården, yoga, Qi gong til blomsterbinding med lokale snittblomster. 

Dype Røtter bidro med deilig mat på Kafé Spire, laget av grønnsaker dyrket i markedshagen vår. Det var det herlig å sitte ute i det fine været med lunsj eller en av de nydelige kakene Shannon, Tigist og Anwar hadde lagd.  Vi var veldig heldige at i tillegg til våre deltakere på arbeidstrening fra Sør-Sudan og Etiopia, vi fikk hjelp fra frivillige.

Det var fint å se hvor mange som var interessert i å lære om driften på gården, integreringsprosjektet og regenerativt landbruk, dyrkingsstrategien vår. 

Vi gleder oss til neste år!