Gårdsbutikk og kafe åpner 5. august som en del av Trøndersk Matfestival.

Dype Røtter / Reppe Søndre gårdsbutikk og kafe vil åpen som en del av Trøndersk Matfestivalen (Et Sted Nær Deg) på 5. august! Vi vil være åpen kl 10 – kl 16 på 5. (torsdag), 6. (fredag) og 7. (lørdag) august.

I kaféen vil dere få tilbudt kake og lunsjretter av egne råvarer, samt få tilgang til en rekke kvalitetsprodukter fra lokalprodusenter i Trøndelag. Vi vil tilby vær egen lagde suppe, smørbrød, flatbrød pizza og en etnisk rett i uken.

Du vil også kunne fylle din egen matkasse med et utvalg av lokalproduserte produkter av høy kvalitet fra Dype Røtter og Reppe Søndre og andre små lokale produsenter.

Hver dag vil vi har en guidet tur «Fra korn til mel» – der vi viser veien fra åkeren til melposen via steinmøllen. Vi tilbyr også en tur med en gammel hestevogn fra gården og dere vil også få muligheten til å hilse på både grå trøndersau, frilandsgris, hester og høner.

Vi håper å se deg!