Kan du gi oss tilbakemelding?

https://www.surveymonkey.co.uk/r/3DBXYZZ

2020 har vært et veldig spennende år for Dype Røtter. Vi ble satt opp som en non-profit organisasjon i februar, ble enige om å samarbeide med Kvalifiseringssenteret for innvandrere (INN) om våren og begynte å jobbe med vår første gruppe flyktninger i juni. Da vi avventer vinterens første snø, har vi hittil jobbet med individer fra Syria, Eritrea, Kongo, Sudan og Tyrkia i nesten 6 måneder. Vi har begynt å kjenne dem, ikke som flyktninger, men som mennesker med historier å fortelle, ferdigheter å bruke, latter å dele. Vi har også dannet relasjoner med deg – våre kunder, og fyller nærmere 250 grønnsakskassene i prosessen.

Vi vil gjerne vite hva du synes om hva vi gjør og om grønnsakene vi dyrker. Vi vet at vi har gjort noen feil i år, men det er slik vi alle lærer – vi gleder oss til en enda mer vellykket 2021. I 2021 vil vi ha et helt eget drivhus og vil derfor kunne tilby et bredere utvalg av grønnsaker og grønnsaker tilgjengelig over en lengre sesong.

Kan du klikke på lenken nedenfor og ta 3 minutter å fylle ut undersøkelsen vår, som består av ti spørsmål. Du vil hjelpe oss med å gjøre en større forskjell med miljømessig bærekraft og kulturell integrasjon i 2021 og utover.

https://www.surveymonkey.co.uk/r/3DBXYZZ