Hjertelig takk til Sparebank1 SMN og Trondheim Kommune!

En stor takk til Sparebank1 SMN og Trondheim kommune for tildeling av prosjektmidler til Dype Røtter, og som dermed har gjort det mulig for oss å begynne vårt arbeid med flyktninger som er nylig ankommet Trondheim.

Dype Røtter er en ny ideell organisasjon som støtter nylig ankomne flyktninger i Trondheim til å bli bedre integrert og oppfylle deres potensiale i Norge. Fra vårt felt på Reppe Søndre vil vi dyrke grønnsaker fulle av smak med organiske prinsipper. Etter høsting vil vi begynne å lage vakre treprodukter med lokalt tømmer

Vi har vært veldig opptatt med å forberede marka for utplanting, og håper å begynne å plante og pleier grønnsaksplanter med vår første gruppe deltagere 9. juni 2020.

Vi skal begynne å levere grønnsakskasser til trondheim innbyggere fra begynnelsen av august – ta kontakt for å registrere din interesse! Kontakt