
Andy Drummond Ross «Prosjektsleder»
Andy har jobbet med veldedighet innenfor bærekraft og miljø i Skottland i 17 år før han flyttet til Norge i 2016. Han har tidligere hatt en karriere i det nasjonale helsevesenet i UK hvor han jobbet med mental helse for voksne. En av de fem Storbritannias finalister for ‘Social Entrepreneur of the Year’ 2014, han mener klimautfordringene er en av de største utfordringene i vår tid og ønsker å jobbe med disse utfordringen på lokalt plan. Han liker å jobbe der mennesker og planeten møtes, helst utendørs og blir litt gjørmete i prosessen.

Inger Storaker «Integreringmedarbeider»
Inger jobber til daglig ved NTNU som rådgiver i forskningsprosjekter innen medisin og helse, og hun er involvert i kurs og undervisning for ansatte på sykehus og universitet. Hun har også tidligere jobbet med kartlegging og rådgivning til skoler og foreldre for barn med behov for spesialundervisning og individuelle tilpasninger. Denne kunnskapen om å sette læringsmål og gjøre individuelle tilpasninger ønsker hun å bringe videre i Dype Røtter og vil med å kartlegge ferdigheter underveis i praksisperioden utvikle tilbudet vårt med håp om å være nyttig for våre deltakere. Inger ønsker å gjøre en forskjell både for klima og miljø, både sammen med menneskene og i takt med naturen.

Bente Carstens «Kafemedarbeider»
Bente har en allsidig bakgrunn. Hun har drevet møbelbutikken Carstens Design i mange år, den er i dag en nettbutikk. Hun har i 5 år driftet kafe/pub/restaurant på Grendahuset Oppdal, jobber også med demo i matvarebutikker. Så de siste årene har gode råvarer, gode matopplevelser med familie, venner og gjester, vært en stor glede og inspirasjon. Jeg bor på Grilstad Gård, her har vi egne dyrkekasser. Regner med å lære litt om hva som er smart å gjøre med jorda, og hvilke planter som egner seg.

Celina Pita «Gartnermedarbeider»
Jeg kommer fra Sør-Sudan, men bodde tre år i flyktningleir i Uganda før jeg kom til Norge sammen med familien min.
I Sør-Sudan og også i Uganda jobbet jeg med jordbruk. Vi dyrket mais, brokkoli, avokado, tomat, løk og mye annet som jeg solgte på markedet. Jeg bar varene på hodet, noe jeg også gjør på Reppe, i tillegg til å bruke trillebår.
Her i Trondheim går jeg på norskkurs, i tillegg til at jeg lærer norsk her på Reppe av alle jeg jobber sammen med.

Ingvill Konradsen «Styremedlem»
Ingvill er prosjektleder for «Rural health for peace» ved Nasjonalt senter for distriktsmedisin, UiT- Norges Arktiske Universitet.Hun er også grunnlegger/daglig leder av organisasjonen Prosjekt Haiti som fokuserer på utdanning, arbeidstrening og sosialt entreprenørskap i Haiti. Tidligere arbeidserfaring er hos FN i Haiti og Ecuador, Senter for Internasjonal Helse (UiT/UNN) samt Flyktningtjenesten i Tromsø Kommune.

Anne Hirrich «Styremedlem»

Lars Olav Stavnes «Rådgiver»
Lars Olav og familien har drevet gården Reppe Søndre i mange generasjoner, helt tilbake til 1870. Etter å ha overtatt driften av gården i januar 2016 er det et ønske å utvikle driften på gården til bedre utnyttelse av arealene og bruke muligheten som finnes så nært byen. Det har vært en dreiing av driften til å involvere Trondheims befolkning gjennom andelslandbruk med grønnsaker. Andelslandbruket starter på sin tredje sesong i 2020. Videre vil det bli direktesalg av korn i løpet av året.