Grønnsakskasser

Friskt, lokalt og sunt. Bra for deg, bra for planeten.

Alle grønnsakene våre dyrkes av organiske frø, og deltakerne våre er involvert i hele prosessen fra frø til høsting. Vi bruker ingen plantevernmidler eller herbicider og arbeider etter prinsippene for organisk og regenerativt jordbruk.

Alt i våre grønnsakskasser dyrkes på Dype Røtter åkeren på gården Reppe Søndre. Alt høstes den dagen du mottar det og dette betyr at blandingen av grønnsaker endres gjennom sesongen, med hver grønnsakskasser som inneholder mellom 8 og 12 forskjellige grønnsakstyper.

Dype Røtter grønnsakskasser

Størrelser.

Liten grønnsakskasser (for 1 person): kr 225

Medium grønnsakskasser (for 2 personer): Kr 275

Stor grønnsakskasser (for 3 eller 4 personer): Kr 350

Hva høster vi denne uken.

Vi begynner å høste fra åkeren og drivhus i uke 22 !! Vi vil nærmere bekrefte hva som vil være klart for høsting, men det inkluderer sannsynligvis følgende:

I uke 23:

Ruccola, spinat, reddik, salat, pak choi, squash, baby rødbeter, urter, en tomatplante og speltperler helkorn dyrket og malt av Reppe Søndre.

Dype Røtter på åkeren med traktor

Bestilling.

Klikk på ‘kontakt og bestilling’ i menyen over for mer informasjon eller for å foreta en bestilling. Kassene hentes på tirsdager, bestill senest kl 21.00 på mandager.

Vi høster hver tirsdag og grønnsakskassene vil være klare til å hentes fra:

Gården Reppe Søndre hver tirsdag fra kl 15.30.

REKO-ringen Moholt annenhver tirsdag kl 19.30-20.00

Malvik Hentepunkt annenhver tirsdag kl 20.30-21.00.

Nyheter: Fra august 2021 vil du også kunne kjøpe grønnsakene våre sammen med andre lokale råvarer fra gårdsbutikken vår.