Hva gjør pengene dine for deg?

Da vi opprettet Dype Røtter, bestemte vi oss for at banketisk etisk var viktig. Vi jobber for å støtte flyktninger som nylig er ankommet til Norge, og også for å takle klimaendringene gjennom å fremme mer bærekraftige måter å leve på. Vi føler at pengene våre må gjøre det samme. I den siste Etisk Bank Guide (november 2019) kom banken vår på topp igjen.

Cultura Bank oppnår den høyeste samlede totalscoren av alle bankene med 98 % når det gjelder tilslutninger til viktige standarder, prinsipper og konvensjoner innenfor samfunnsansvar, etikk og bærekraft. Banken oppnår maksimal score på 100 % innenfor hele ti temaområder: Menneskerettigheter, skatteunndragelser, arbeidstakerrettigheter, arbeid mot korrupsjon, naturvern og biologiskmangfold, våpen, jordbruk, skogbruk, olje og gass, samt energiproduksjon. Følg lenken nedenfor for å lese mer:

https://etiskbankguide.no/media/495394/detaljerte-skaaringer-2019.pdf