Gårdsbutikk og Kafé

Sunn mat med mening og en fantastisk utsikt! 

Åpent hver torsdag og søndag fra kl 11 til kl 16 med full meny, også hver tirsdag fra kl 15.30 til kl 18 for henting av matkasser.

I samarbeid med gården Reppe Søndre har Dype Røtter åpent en gårdsbutikk og kafé. Det vil følge våre to parallelle mål om å fremme miljømessig bærekraft og muliggjøre kulturell integrering.

Dype Røtter grønnsakser

Matkasse

Vi vil hente et lite utvalg av mat av høy kvalitet fra lokale produsenter som er bra for deg og bra for planeten.

Når du bestiller din grønnsakskasse før mandag kveld for henting mellom kl. 15.30 og kl. 18.00 hver tirsdag, hvorfor ikke kjøpe noen andre ting også?

Vi vil fokusere på sentrale ting: grønnsaker, mel, egg, melk, ost, brød, bakevare, syltetøy, kaffe, te, jus, renhold produkter, og noe godbiter – definitivt sjokolade! Du trenger ikke å bestille på forånd.

Produktene vi vil tilby vil være de du vanligvis ikke kan kjøpe i en vanlig matbutikk, og vil være valgt for deres etiske og miljømessige verdier. Det betyr at de vil tilby høy verdi til en rimelig pris.

Kafé

Dette er virkelig kortreist mat!

Vi tilbyr supper, smørbrød, pizza med flatbrød, kaker og et utvalg av varme og kalde drikker. Alt vi serverer vil bli laget her av oss eller av et lite antall lokale produsenter som vi har møtt.

Kom og spis med oss – suppe laget med grønnsaker fra åkeren, knekkebrød fra Stjørdal, smørbrød med brød fra Rotvoll og salat fra åkeren, eplejuice laget med Telemark epler og kaffe stekt i Stjørdal!

deltakerne med fantastisk mangfold

Sosialt knutepunkt

Et sted å ta det med ro og bare nyte utsikten.

Vårt ønske er at Dype Røtter / Reppe Søndre gårdsbutikk og kafé skal være en del av samfunnet og et sted fullt av hygge.

Et sted å møte venner til lunsj når hjemmekontoret blir for ensomt, et sted for en godbit med barna som ikke er for langt unna. Et sted for flyktningene våre på plass for å gjøre seg klar til jobb.